Nieuws

Publicatie: 24 juni 2019

Door:


Ter versterking van het team, is het HNP op zoek naar een enthousiaste en creatieve Communication Officer (fulltime). Je hebt nog tot aanstaande maandag 1 juli de tijd om te solliciteren.

Functie
Je bent als communicatiemedewerker verantwoordelijk voor de verzameling, analyse en verspreiding van nieuws en informatie over Europees beleid dat relevant is voor de provincies. Je schrijft wekelijks artikelen voor de digitale nieuwsbrief ‘De Europese Ster’. In nauwe samenwerking met Kenniscentrum Europa decentraal in Den Haag ben je verantwoordelijk voor de eindredactie. Daarnaast speelt de communicatiemedewerker een actieve rol bij het opstellen en uitvoeren van het interne en externe communicatiebeleid van het HNP. Denk hierbij aan de communicatie rondom HNP-bijeenkomsten, het ontvangen van bezoekersgroepen, het beheer van de HNP-website en social media en verslaglegging van interne vergaderingen. Je adviseert en zet je in voor de gezamenlijke Europese prioritaire dossiers en de te formuleren lobbydoelen.
Meer informatie over de functie vindt je hier.
Interesse?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rob van Eijkeren, HNP-coördinator, via +31(0) 6-53162937. Als je wilt solliciteren, stuur dan je CV en motivatiebrief vóór 1 juli 2019 aan kamm@nl-prov.eu. De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 4 juli 2019.