Nieuws

Publicatie: 25 september 2020

Door:


Het had een treffen moeten zijn van juristen en beleidsmedewerkers uit het Europeesrechtelijk netwerk van de decentrale overheden. Met bubbels, hapjes en mooie, weemoedige woorden. Maar door corona moet plaatsvervangend directeur/ senior jurist Ann Marie Kühler van Europa decentraal digitaal afscheid nemen.

Na 14 jaar verlaat ze de organisatie om hoofd te worden van het Expertise Centrum Europees Recht (ECER) van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Niettemin is het een afscheid in stijl. Ann Marie maakte een filmpje over hoe Europa decentraal zich in ‘haar jaren’ ontwikkelde. Meer dan honderd medewerkers en stagiaires zag ze komen en gaan, het netwerk (en de invloed) werd groter, en de organisatie groeide uit tot een niet meer weg te denken kenniscentrum. Kijk het filmpje (aanrader!) en laat een boodschap achter in het digitale gastenboek.

3 berichten.
Mihra Hamzic Laan heeft geschreven op 20 oktober 2020 om 12:20:
Van harte gefeliciteerd Ann Marie met je nieuwe baan! Het is alweer heel lang geleden dat wij hebben samengewerkt (vanuit de provincie Overijssel) , maar ik herinner mij de fijne samenwerking met jou nog goed. Veel succes in de nieuwe uitdaging! Hartelijke groet Mihra Hamzic Laan

Pieter de Jong, adviseur bij de Raad voor het Openbaar Bestuur heeft geschreven op 1 oktober 2020 om 17:18:
Ha Ann Marie, Een mooie stap in jouw loopbaan. Wellicht komen we elkaar weer eens tegen als de ROB eindelijk weer eens iets doet met ‘Europa’! Vriendelijke Groet, Pieter de Jong

Fenna heeft geschreven op 25 september 2020 om 14:15:
Dag Ann-Marie, een heel ander afscheid van we ons hadden voorgesteld…. maar wel heel bijzonder! Ik wens je alle succes met je mooie nieuwe carrière stap bij het ECER van Buitenlandse zaken.

(Gastenboek gesloten)