Nieuws

Publicatie: 7 mei 2019

Door: en


In januari 2020 vindt de derde editie van de jaarlijkse Strategie en Netwerk conferentie over Europese Digitale Infrastructuur plaats in Amsterdam. Deze tweedaagse conferentie richt zich op de Europese datacenter-, cloud-, connectiviteits- en edge ecosystemen.

Kickstart Europe

Aan de Strategy & Networking Conference KickStart Europe nemen ongeveer 1.000 deelnemers uit meer dan 20 landen deel. De strategie- en netwerktop is gericht op Europese trends en investeringen in datacenters, connectiviteits-netwerken, cloud en de rol van edge bij colocatie. Development Agency Noord-Holland Noord is een van de partners.
“KickStart Europe wordt georganiseerd door de industrie, voor de industrie. De sterke steun van deze marktleiders is daarom erg belangrijk voor de conferentie, die gedijt bij een sterk en divers netwerk. Deze langdurige strategische partnerschappen ondersteunen ons bij het bouwen van de perfecte ontmoetingsplaats voor de industrie aan het begin van het jaar “, zegt Stijn Grove, Managing Director van Digital Gateway to Europe en initiator van KickStart Europe.
KickStart Europe 2020 vindt plaats op maandag 27 januari en dinsdag 28 januari in RAI Amsterdam. U kunt zich via de website opgeven als partner voor de Kickstart Europe conferentie 2020. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar.

Door:

Solange Kamm, Huis van de Nederlandse Provincies

Bronnen:

Kickstart Europe