Contact met de helpdesk

Kenniscentrum Europa Decentraal beantwoordt alleen vragen van overheidsorganisaties. Lees meer over de procedure in het helpdeskprotocol. Niet werkzaam voor een (decentrale) overheid? Dan vindt u meer informatie op onze pagina over Europese instanties voor burgers en bedrijven.

Telefonisch uw vraag stellen?

Medewerkers van decentrale overheden kunnen ons iedere werkdag bellen met vragen over Europees recht en beleid. Wij beantwoorden hun vragen over Europese wet- en regelgeving en beleid kosteloos.

Bel ons op 070 338 1099 (tussen 09:00 en 12:00 uur).

Stel uw vraag online

Stuur ons uw vraag of opmerking via het onderstaande formulier of door een e-mail te sturen naar helpdesk@europadecentraal.nl. U ontvangt binnen vijf werkdagen een reactie van onze helpdesk.

Problemen met het formulier?

Stuur uw vraag dan inclusief foutmelding naar helpdesk@europadecentraal.nl.

Privacy

Voor de beantwoording van uw vraag verwerken wij uw persoonsgegevens. Wanneer u de vraag telefonisch stelt zullen wij u op grond van artikel 7 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming om toestemming vragen voor deze verwerking. Dit wordt schriftelijk opgeslagen. Als u een antwoord per mail ontvangt, wordt uw toestemming hier ook in weergegeven. Wanneer u de vraag online of per e-mail stelt dient u hier toestemming voor te geven door aan te vinken dat u akkoord gaat met de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit kan in onderstaand formulier. Kenniscentrum Europa Decentraal zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk. U kunt meer lezen over de procedure en over de omgang met persoonsgegevens in het helpdeskprotocol.