Aan de slag

De EU-fondsenwijzer is een ideaal startpunt voor uw zoektocht naar de juiste Europese fondsen en subsidies. Met de fondsenwijzer krijgt u namelijk gemakkelijk overzicht over het woud aan verschillende fondsen en oproepen voor aanmeldingen op een specifiek onderwerp (calls).

Aan de hand van trefwoorden of door te filteren op doelgroep of onderwerp kunt u gerichter zoeken naar de fondsen en oproepen waarvoor u in aanmerking komt. Daarnaast kunt u zich abonneren op updates over nieuwe oproepen van fondsen naar keuze. Zo helpt de EU-fondsenwijzer u op weg bij het vinden van financiering voor uw project.

De EU-fondsenwijzer wordt u aangeboden door Kenniscentrum Europa Decentraal in samenwerking met VNG, IPO/HNP en de Unie van Waterschappen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws uit Europa over Europese fondsen en subsidies? En over hoe EU-recht en beleid impact heeft op overheden? Abonneer u dan hier op de nieuwsbrief De Europese Ster. Een samenwerking tussen Kenniscentrum Europa Decentraal en het Huis van de Nederlandse Provincies.

Agenda EU-fondsenwijzer