De EU en het Verenigd Koninkrijk zijn akkoord over een nieuw partnerschap. De Brexit impact scan voor overheden is geactualiseerd en uitgebreid met nieuwe informatie.

Doe de Brexit impact scan en bepaal de impact van de Brexit op uw organisatie.

Start de scan

Helpdesk

Werkt u bij de gemeente, provincie, waterschappen of de Rijksoverheid? Dan kunt u kosteloos vragen stellen over de Brexit.

STEL UW VRAAG

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Brexit en de Brexit impact scan in uw mailbox. Abonneer u op de Brexit-update nieuwsbrief.

Ik meld mij aan

Actualiteit

[pt_view id=”98a7c6a4pa”]


Brexit in de praktijk

Brexit en internationale samenwerking

De provincie Zuid-Holland werkt veel samen met partners in het VK en heeft subsidieregelingen die grensoverschrijdend zijn. Hoe gaat dit veranderen na de Brexit? Gedeputeerde Jeannette Baljeu vertelt hoe de provincie zich hierop voorbereidt.

Brexit en de lokale economie

De gemeente Westland raadt andere gemeenten aan in gesprek te gaan met lokale ondernemers over de mogelijke gevolgen van de Brexit. Karin Zwinkels, voormalig wethouder economische zaken van de gemeente Westland, vertelt hoe Westland zich voorbereidt.

Brexit en de AVG

Maakt uw organisatie gebruik van digitale diensten uit het VK en worden door die diensten persoonsgegevens verwerkt? Eelke Visscher, hoofd bedrijfsvoering VNG, zat met dezelfde vraag. Hij vertelt over zijn ervaringen.


Praktijkvragen

[pt_view id=”7a6ebf5ubk”]