Nieuws

Publicatie: 8 juli 2019

Door:


Op donderdag 10 oktober organiseren de provincie Noord-Brabant, Brabant-Stad, Vlaams-Brabant en Metropolregion Rhein-Neckar de bijeenkomst: ‘Green and Smart Mobility – new solutions for the mobility of the future’ in Brussel.

Bijeenkomst

De bijeenkomst, die plaats vindt tijdens de Europese Week van de Regio’s en Steden, focust op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit. Batterij elektrische en waterstofbrandstofcelvoertuigen die waarschijnlijk de toekomstige mobiliteit zullen domineren. Tijdens de bijeenkomst wordt verder ingegaan op de vragen:

  • Wat zijn de nieuwste oplossingen die autofabrikanten en serviceproviders aandragen om technologische uitdagingen op te lossen?
  • Hoe kan de inzet van gedeelde, schone, slimme en on-demand mobiliteitsoplossingen voor mensen en goederen steden helpen om congestie, een beter ruimtegebruik, leefbaarheid, schone lucht en inclusie te bestrijden?
  • Tot slot, hoe gaan beleidsmakers om met de infrastructuur en industriële transitie die deze nieuwe technologieën met zich meebrengen?

Aanmelden kan via deze website. Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar.

Bron

Green and Smart Mobility: new solutions for the mobility of the future